Dit evenement is afgelopen

Themaworkshop VERANDERING met als thema “Wie heeft mijn kaas gepikt?”

0.0010.00

Artikelnummer: boek Categorie:

Begint over

Informatie evenement

In het huidige tijdsbeeld is het thema VERANDERING een zeer actueel onderwerp. In deze workshop gaan we hier niet alleen met elkaar over in gesprek, maar zullen we ook de interactie aan gaan om te ervaren wat verandering doet met ons.

Tijdens deze avond nemen Simone Russchen en Annemiek Kruse je mee in dit thema aan de hand van het boek “Wie heeft mijn kaas gepikt?”. Let op! Alle deelnemers lezen van tevoren het boek.

In 1998 schreef Spencer Johnson dit boek.  Er werden wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht en het is een van de succesvolste businessboeken ooit!

Nu zijn de meeste businessboeken wat taai om doorheen te komen…maar deze niet.

Het verhaal gaat over 4 muisjes die elk anders reageren op het moment dat de voorraad Kaas op begint te raken. Ieder muisje reageert op een andere manier als zijn Kaas plotseling op is.

Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd?

De Kaas is een metafoor voor wat we in het leven nastreven, hoe we omgaan met verandering en hoe we ons kunnen hechten aan een baan, geld, relaties etc.

Want hebben we eenmaal onze Kaas gevonden, dan klampen we ons er vaak aan vast terwijl de Kaasvoorraad niet altijd onuitputtelijk is.

Spencer Johnson laat zien wat voor angsten verandering teweegbrengt, hoe je die met succes kunt overwinnen en hoe je uit verandering nieuwe kansen schept.

Alle ZPoint leden ontvangen medio april het boekje, zodat iedereen tijd genoeg heeft om het te lezen. Het boekje leest makkelijk, dus in een paar uur heb je het uit. 😉

Het is mogelijk om als niet-lid deze bijeenkomst bij te wonen. De kosten voor niet-leden zijn € 10. Niet leden kunnen het boekje dan zelf bestellen bij BOL.com of je leent het boekje van één van de ZPoint leden ;-).

Locatie: Het boerderij-gedeelte in de Bibliotheek in Leusden
Datum en tijd: maandag 16 mei 2022 aanvang 19:30 uur

Deze personen hebben zich al aangemeld:

Kyra GunnewegMassagepraktijk de Strijkplank
Eveline van Hasselevents | incentives : by eef
Marjolein JacobsEigen-Wijs
Judith van BarlingenJudith van Barlingen
Linda van den BroekVoorwaarts Marketing
Mariska BaalmanStichting Verhalen uit de Vuurlinie
Martha WielingLifecoach Martha Wieling
Nils ZelleZelle & Zo
Jan Van den BergVDB Belastingadviseur
Linda de WitLinda Art
Cécile OorthuisDe Gravin
Bert van KlaverenDe-B-van
Angelique DorstAngelique Dorst Accountancy

Extra informatie

Ben je lid?

Ja, Nee