Dit evenement is afgelopen

Ondernemersbijeenkomst Story Brand – Hoe een heldere boodschap je bedrijf laat groeien

Start
21/06/2022 19:30
Eind
21/06/2022 22:00
Adres
de Smidse 1   Bekijk map

Categorie:

Begint over

Informatie evenement

De gemeente Leusden organiseert dit jaar vier gratis ondernemersbijeenkomsten. Op dinsdag 21 juni van 19.30-22.00 uur vindt de eerste bijeenkomst plaats met als thema: Hoe een heldere boodschap je bedrijf laat groeien. Alle Leusdense ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

Keynote spreker: Leusdenaar Daan Schmidt.
Locatie: de Korf, de Smidse 1, 3831NT Leusden
Kosten: dit evenement is gratis voor alle ondernemers uit Leusden
Aanmelden: klik hier!

Programma ondernemersbijeenkomst 21 juni
19.30 uur Ontvangst en welkom
20.00 uur Daan Schmidt
21.30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde programma

Over Daan:
Een keynote van Daan Schmidt zit vol energie, kennis, humor en interactie.

Zijn jarenlange ervaring als spreker (sinds zijn 18de), ook internationaal, is duidelijk merkbaar. Hij maakt direct een connectie met het publiek en neemt je makkelijk mee in het praktische verhaal en succes van StoryBrand.

Daan is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont in Leusden. Hij is de oprichter en mede-eigenaar van StoryBrand Nederland BV en mede-eigenaar van online marketingbureau Schmidt Communicatie (Buzzlytics BV) dat binnen 5 jaar groeide tot een onderneming met klanten in 16 landen.

Hij haalde de StoryBrand methode naar de Benelux en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek StoryBrand (juni 2021). StoryBrand werd direct een nummer 1 bestseller op Managementboek.nl en behoort nog steeds bij de bestverkochte marketingboeken van Nederland. Hij weet hoe hij bedrijven moet helpen om een overtuigend verhaal te vertellen. Inmiddels heeft hij honderden bedrijven in Nederland en België geholpen hun boodschap helder te krijgen zodat hun omzet groeit.

Hoe een heldere boodschap jóuw bedrijf laat groeien
Veel bedrijven maken in hun marketing een cruciale fout: hun boodschap is niet helder, waardoor hun potentiële klanten niet begrijpen wat ze voor hen kunnen betekenen. En die fout kost hen letterlijk vele euro’s omzet.

In een wereld waar we 3.000 marketingboodschappen per dag voor onze kiezen krijgen, is het van cruciaal belang dat bedrijven gehoord en gezien worden. Waarom? Omdat mensen niet de beste producten of diensten kopen, maar de producten en diensten die ze het snelst kunnen begrijpen.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door te gaan werken met StoryBrand!
Daan leert je deze avond hoe het StoryBrand Framework de manier waarop jij over jouw bedrijf praat verandert en waarschijnlijk ook de manier waarop je zakendoet. Elk jaar helpt StoryBrand duizenden bedrijven te stoppen met geld te verspillen aan marketing en te groeien door hun boodschap te verduidelijken. Deze manier van werken werkt ook voor jou, ongeacht de bedrijfstak waarin je werkt.

Of je nu zzp’er bent, directeur van een mkb-onderneming of de CEO van een miljoenenbedrijf, StoryBrand is een paradigma verschuivende marketingmethode. Het helpt je om je boodschap echt te verhelderen en deze zo te verwoorden dat de klant direct begrijpt wat jouw product of dienst voor hem kan betekenen. Die sterke en unieke boodschap kun je vervolgens toepassen in al je marketinguitingen. Van je website en Social media tot je offertes en presentaties.

Aanmelden: klik hier!

Ben je niet in de gelegenheid om de ondernemersbijeenkomst op 21 juni bij te wonen maar wil je wel getriggerd worden voor de volgende drie ondernemersbijeenkomsten? Meld je dan hier aan zodat we je op de hoogte kunnen houden.