ZPoint update: weekupdate, financieel document, verslag eerste zoom videobijeenkomst en datum/tijd nieuwe videobijeenkomst

Beste ZPoint-leden,

Vandaag heeft het bestuur weer virtueel bij elkaar gezeten om een aantal acties te bedenken voor de komende tijd. Naar aanleiding van de Zoom meeting vorige week hebben we een paar thema' s geformuleerd die door (een aantal) leden verder kunnen worden uitgewerkt. Ook is er een 'financieel steunmaatregelen document' opgesteld waar je je voordeel mee kunt doen. Deze informatie delen we graag op onze website. Klik hier voor de notulen van de Zoom videobijeenkomst. We verwijzen je graag naar je eigen boekhouder, accountant of financieel adviseur voor specifieke vragen over jouw situatie.

Als vereniging die de ZZP'er breed vertegenwoordigt, zijn we nu volop in the picture. Onze voorzitter Annemiek Kruse heeft een aantal keer contact met Marcel Koch van de Leusder krant gehad. Komende woensdagmiddag heeft Annemiek tevens overleg met alle voorzitters van de ondernemersverenigingen van Leusden én Wethouder Patrick Kiel. Mocht je nog prangende vragen voor de gemeente hebben, die niet in het voorgaande beantwoord zijn, mail die dan svp aan voorzitter@zpointleusden.nl

Zoals gezegd willen we ook aan de slag met onze ondernemingen, in deze tijd van onzekerheid en verandering. De eerder genoemde thema's zijn:

  • Belasting, financiën, bijstand etc. (Theo en Bart)
  • Promotie van elkaars nieuwe initiatieven (bv. Online producten, thuispakketten) om de tijd te overbruggen tot je weer ‘hands on’ kunt zijn.
  • Hoe worden we toekomstproof? Wat kun je nu doen om te zorgen dat je straks sterker staat? (Zichtbaarheid in bange tijden. Timing van je aanbod.)
  • Positiviteit: leer iets nieuws, help een ander, blijf zelf uit de stress- en piekermodus.
  • Inventariseren van de behoeftes binnen ZPLeusden, en korte lijnen naar de Gemeente. (bestuur)
  • Intervisie online (Marjan)
  • Gezondheid en ziekte, voor het geval leden ziek worden, en hoe je jezelf gezond kunt houden.

Wanneer je actief aan de slag wilt met één van deze thema's, stuur dan een bericht aan: bestuur@zpointleusden.nl om je op te geven. We koppelen jullie aan elkaar en zorgen dat je aan de slag kunt. En hierna kan er een thema-bijeenkomst of anderszins georganiseerd worden.

Daarnaast willen we nog een plenaire Zoom bijeenkomst organiseren op:

Maandag 30 maart
9 uur
Uitnodiging via Zoom volgt

Hier kijken we graag hoe het met iedereen gaat en wat de ontwikkelingen zijn...

We wensen iedereen veel gezondheid en wijsheid. Samen komen we er wel.

Tot gauw bij ZPoint.

Eveline, Wim, Annemiek, Willem en Kyra
Bestuur ZPOINT Leusden
bestuur@zpointleusden.nl