Zomerse ZPoint barbecue

8 juli 2021

Op donderdag 8 juli was het tijd om het afgelopen jaar af te sluiten en de zomer in te luiden. Deze smakelijke avond voor alle leden vond plaats in de struintuin van de Groene Belevenis. Het mooie zonnige weer maakte de zomerse sfeer voor dit laatste evenement voor de zomervakantie compleet.

Voor de een was het een jaar met hoogtepunten en voor de ander een jaar met dieptepunten en nieuwe uitdagingen. Zo bleek wel uit het voorstelrondje nadat gelegenheidsvoorzitter Kyra de avond had geopend. Alle perikelen van het afgelopen jaar leverde weer genoeg gespreksstof op tussen de aanwezige leden.

In de tussentijd warmde de barbecue op. Willem hield dit nauwlettend in de gaten en ontdekte dat deze al rap vol lag met het meegebrachte vlees en de pakketjes groente. De gevulde schalen met salade van Cecile stonden al klaar om van te gaan smullen, de gekoelde drankjes en vooral het elkaar weer in levende lijve treffen zorgden voor een ontspannen sfeer en gezellige avond.

Als bijzondere afsluiter van deze avond waren er de crêpes, à la minute gebakken door Marjolein. De tijd haalde ons net in doordat de stroomvoorziening ermee ophield voordat de laatste crêpe gebakken werd. Dat maakte de avond echter niet minder geslaagd maar was wel het sein om met elkaar op te ruimen en, voor een ieder op zijn eigen wijze, te gaan beginnen aan een mooie zomer en vakantieperiode.

 

ZPoint-bbq-8-juli-2021-2