Wij hebben besloten om alle ZPoint activiteiten tot nader order geen doorgang te laten vinden!

Beste ZPointers,

De wereld waarin we leven is in korte tijd ingrijpend veranderd en zal voor velen van ons grote gevolgen hebben. De maatregelen die noodzakelijk zijn om het coronavirus in te dammen hebben een grote impact op ons allen, ons bedrijf en onze familie. Wij wensen jullie als bestuur van ZPoint veel wijsheid en sterkte toe in het ondernemen in deze onvoorspelbare tijd. Laten we hopen dat alle tot nu toe genomen maatregelen effect hebben en dat we hier zo snel mogelijk met z’n allen weer bovenop zijn.

Het liefst zouden wij gewoon doorgaan met waar we goed in zijn: bijeenkomsten organiseren waar we kennis uit putten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen over het ondernemerschap. Helaas zit dat er even niet in, maar we proberen de komende tijd wel alternatieven te vinden en ZPoint van betekenis te laten zijn in deze moeilijke weken. Mocht je de behoefte hebben om op wat voor virtuele manier dan ook kennis te delen, ervaring uit te wisselen of advies te geven, laat het ons weten, we ondersteunen graag hierbij!

Mocht je nadere informatie willen over de gevolgen van de coronacrisis voor je bedrijf of over de regelingen van de overheid, kijk dan ook eens op de speciale coronasite van KvK: https://www.kvk.nl/corona/

Tot nader order dus geen ZPoint bijeenkomsten waar we fysiek bij elkaar komen. Er wordt nagedacht over alternatieven. We houden jullie op de hoogte.

Het ZPoint bestuur