Vitaal weer aan het werk

Hoe blijven we in deze tijd vitaal en gezond en letten we goed op onszelf? Als ZP’ers zijn we niet gebonden aan ARBO wetten, maar kunnen we wel degelijk onze eigen optimale arbeidsomstandigheden scheppen. Omstandigheden waarbinnen we lekker soepel, gezond en vrij kunnen werken. Binnen ZPoint hebben we een aantal mensen die zich bezighouden met de vraag ‘hoe houd ik mezelf gezond’. Professionals die op verschillende manieren werken met mensen en hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Tijdens de Vitale Vrijdagmiddagborrel op 11 september 16.00 uur laten Kyra en Anja, evenals Bert, Helma en Lilian je live meer ervaren hoe vitaliteit en gezondheid voor jou als ZZP ‘er vorm kunnen krijgen.

Ze stellen zich hier alvast aan je voor:

Kyra Gunneweg
massagepraktijk De Strijkplank

Kyra Gunneweg van massagepraktijk De Strijkplank heeft speciaal voor ons een filmpje opgenomen Vitaal aan het werk: zelfmassage van het Hoofd. In tijden van drukte en stress is het goed om even vijf minuten aandacht aan jezelf te besteden. Uit het hoofd, in het lijf. Je vindt dit filmpje hieronder.

Deze ontspanning kun je natuurlijk ook aan je partner of kind geven, ga dan achter de zittende persoon staan en volg de instructies op. Veel plezier en ontspanning gewenst!

Voor een ontspannende massage kun je vanaf september weer bij De Strijkplank terecht. Op de website van Kyra kun je alles lezen over de massages: www.destrijkplank.nl

Anja van Maaren
Anja Reflexzonetherapie Leusden

De passie van Anja van Maaren is om het zelfhelend vermogen van mensen aan te raken en te stimuleren waarbij voetreflexzonemassage het uitgangspunt is. Maar wat is het zelfhelend vermogen … het zelfhelend vermogen is een innerlijke kracht die probeert om lichaam en geest, wanneer deze uit balans zijn, weer in balans te krijgen. Juist bij dit stukje biedt Anja graag een luisterend oor en een helpende masserende hand. In het filmpje hieronder stelt Anja zichzelf aan je voor.

Anja biedt je graag een gratis miniconsult aan om te kijken wat voetreflexologie voor jou kan betekenen. Op de website van Anja kun je alles lezen over voetreflexzonetherapie: www.voetreflexleusden.nl

Bert van Klaveren
coaching en organisatiebegeleiding

Bert van Klaveren van de-B-van stelt zich voor en geeft je een leuke uitdaging voor de zomer: maak jongleerballen en leer tegelijkertijd jongleren én loslaten.

Helma Eijck
Alma Corazon

Heb je last van lichamelijke klachten, stress of burnout en wil je je fit en gezond voelen? Zit je teveel in je hoofd of ben je juist overgevoelig en wil je meer bij jezelf komen? Wil je al je kwaliteiten inzetten, meer balans in je werk, je gezin en jezelf ervaren en wil je makkelijker keuzes maken en stappen zetten?

Dan ben je bij Helma aan het goede adres. Zij kan je helpen om je gezond en heel te voelen en de regie te krijgen over je leven, in harmonie met je omgeving. Klachten verdwijnen, je komt in balans en je ervaart meer energie en plezier.

In het filmpje hieronder vind je een uitnodiging voor een zonnemeditatie.

Benieuwd wat Helma voor je kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met haar op te nemen! info@almacorazon.nl 033-8884089
www.almacorazon.nl

Lilian Kersten
lilian.yoga

Zoek je rust en ontspanning ? Gaan jouw gedachten er soms met jou vandoor? Heb je lichamelijke klachten door stress? Wordt het jachtige leven je af en toe te veel? Dan kan Yoga jou helpen.

Lilian geeft gevarieerde Yogalessen in kleine groepen waardoor er tijd is voor individuele aandacht en waar nodig aanpassingen op maat. lilian.yoga heeft een eigen yogastudio aan de Bantuin 6 in Leusden Zuid (Tabaksteeg). Het is een rustige en lichte ruimte, met een houten vloer en vloerverwarming. Matten, kussens, bolsters en dekentjes zijn aanwezig. Bij mooi weer worden de yogalessen buiten in de beschutte tuin gegeven.

Er zijn lessen Hatha Yoga, Yin Yoga en Senioren Yoga en Lilian.yoga geeft regelmatig yoga workshops. Kijk voor alle mogelijkheden het lesrooster. Mocht jouw dag er niet bij staan, laat het mij weten. Ik start geregeld nieuwe lessen. Daarnaast kun je bij Lilian terecht voor individuele Yoga coaching en Ayurvedisch voedings- en levensstijl advies.

Wees welkom. Om Shanti, Lilian.

Hierbij vind je het introductiefilmpje van Lilian, maar bezoek ook zeker haar website voor meer informatie en de spijsverteringsyoga: www.lilian.yoga

Neem contact met haar op voor de mogelijkheden!
om@lilian.yoga of 0612704377