Uitnodiging videobijeenkomst ‘bijpraten, vragen en ervaringen delen over deze bijzondere #coronatijd’ a.s. vrijdag 20 maart om 11:00 uur

Beste ZPointers,

Het hoeft niet uitgelegd te worden dat het momenteel rare tijden zijn. Als land, individu maar ook als ondernemer. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie dit ervaren, waar jullie tegen aanlopen maar vooral ook wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hoe kunnen we onze krachten bundelen en elkaar of andere hulpbehoevenden helpen. Om die reden willen we graag vrijdag aanstaande om 11.00 uur een videobijeenkomst houden om zo naar elkaar te luisteren en de behoefte te ventileren.

Uiteraard zullen er veel financiële vragen zijn. Eenieder zal inmiddels op de hoogte zijn van diverse compensatieregelingen. We zien het als onze taak als bestuur om spreekbuis te zijn voor alle ZP'ers in Leusden. Onze voorzitter Annemiek Kruse heeft al contact gehad met de gemeente hierover. Veel is nog onduidelijk en zal de komende dagen opgetuigd worden. Geduld is dus gewenst. Na de videobijeenkomst van vrijdag zullen we verdere plannen maken hoe we e.e.a. binnen ZPoint willen en gaan organiseren.

Wees welkom dus om deel te nemen aan de Zoom meeting op: Vrijdag 20 maart, 11:00 uur, via Zoom account / app

Je kunt eventueel de Zoom app vast installeren op je telefoon of computer (ga dan naar zoom.us of naar de Play Store of Appstore). De technische details en de daadwerkelijke uitnodiging voor de videobijeenkomst ontvang je morgen (donderdag 19 maart).

Met ondernemende groet,
Bestuur ZPoint Leusden
Annemiek, Kyra, Eveline, Wim en Willem

T:  06-19442668
E:  communicatie@zpointleusden.nl
W:  www.zpointleusden.nl

Volg ons op:
Instagram | Facebook | Twitter | Linkedin

Besloten ZPoint groepen voor leden:
Facebook en/of Linkedin