Uitnodiging: Rode Loperdag 2019!

Voor jou rollen we de rode loper uit! Ondernemers uit de regio Amersfoort zijn op donderdag 21 november welkom op de Rodeloperdag in Nijkerk. Het thema is dit jaar: Food & Health plus Vitaal & Fit. Wat heeft dit met jou als ondernemer te maken?

Vitale medewerkers met een gezonde leefstijl zijn mentaal en fysiek fitter, meer in balans, presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan. Het gevolg is dat jouw organisatie in topvorm verkeert.

Hoe hou je die topvorm in je organisatie? Op de Rodeloperdag krijg je informatie en voorbeelden van manieren, waaronder o.a. gezonde voeding, om met vitaliteit aan de slag te gaan en je medewerkers aan je te binden.

Waar: Kade 10, Westkadijk 10, 3861 MB Nijkerk
Wanneer: Donderdag 21 november 2019

De Rodeloperdag biedt je een bustour en/of een netwerwerkprogramma.

Het programma van de dag is:

13.45 uur: inloop Kade 10.
14.15 uur: opening door burgemeester Renkema van gemeente Nijkerk.
14.30 uur: bustour langs interessante ondernemers en organisaties uit de regio 033.
17.00 uur: inloop plenair programma over food & vitaliteit, met o.a. wethouder Broekman, de HR Manager van Biezefood Group, de Vitaliteitsmanager van Xcellent en de directeur van marketingadviesbureau Senta.
17.30 uur: aanvang plenair door wethouder Broekhuizen
18.00 uur: netwerkborrel en marktkraampjes met informatie over vitaliteit, fysiek, mind en lifestyle.
19.00 uur: einde

Ben je een gevestigde of een nieuwe ondernemer? Schrijf je snel in op www.rodeloperdag.nl want het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je opgeven voor de bustour en het plenaire programma met netwerkborrel of voor één van beide.

De dag van de Rode Loper komt tot stand dankzij ondernemersverenigingen en gemeenten Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.