Lars Wilkes
MKBverzekeren.nl

MKBverzekeren.nl is gespecialiseerd in alle verzekeringen voor groothandel, detailhandel, zakelijke dienstverlening, garagebedrijven en de bouwsector. Al uw zakelijke verzekeringen onafhankelijk en goed geregeld.

MKB verzekeren voor al uw zakelijke verzekeringen voor zowel de ZZPer als het MKB bedrijf. Wij richten ons op uw zakelijke schadeverzekering voor uzelf en voor uw bedrijf. Bij MKB verzekeren kennen wij de markt en zorgen voor de beste oplossing voor u en uw bedrijf.

MKB Verzekeren is verzekeren voor autobedrijven, garagebedrijven, horecabedrijven, winkels, personeel, groothandel, bedrijven, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, cyberaanvallen, bezorgscooters, bezorgbrommers, thuisbezorgd, bestelauto, vrachtauto’s, vrachtwagens, lesauto’s, evenementen.

MKBverzekeren.nl is een onafhankelijke adviseur. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productie verplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.