Hilde van den Heuvel
bureau wat:

Met kritische, scherpe vragen en een vleugje humor adviseer en begeleid ik je in de groei van jouw ondernemerschap. Als strategisch sparringpartner breng ik jou focus, structuur en rust van waaruit groei kan ontstaan.

Ik ben herkenbaar wat betreft mijn praktische, pragmatische en doelgerichte hands-on aanpak. Ik kan goed luisteren en uit wat ik hoor (en tussen de regels hoor) stel ik jou de vragen om je aan het denken te zetten en zelf tot inzichten te laten komen. Ik kan het je wel vertellen, maar wanneer je het zelf niet hebt bedacht, niet voelt, dan brengt het je niks. Samen zetten we de stappen naar een voor jou nieuwe (hernieuwde) strategie waarmee je vanuit rust en focus kan groeien! En dat alles in een sfeer van oprechte betrokkenheid en eerlijke, directe communicatie. Ik zeg waar het op staat, soms confronterend, maar altijd vanuit de beste intenties om jou verder te brengen.

Kan jij de liefdevolle schop onder de kont of stok achter de deur gebruiken in de vorm van een strategisch sparringpartner/businesscoach?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.