Cees Coenen
Online Media Producties

Met mijn bedrijf CCMP realiseer ik online oplossingen waarmee ondernemers verder kunnen groeien. Dit doe ik in de vorm van concrete producten zoals het bouwen van websites en het maken van foto- of videomarketing. Daarnaast adviseer ik ondernemers en bedrijven in het online proces en denk ik mee in het maken van een strategie.

Ik hou ervan om met ‘mooie dingen’ andere mensen blij te maken. Met creatieve ideeën wil ik de doelstellingen van mijn klanten behalen. In het bedrijfsleven pas ik mijn creativiteit toe als conceptontwikkelaar, projectleider of probleemoplosser. Of gewoon websites bouwen. In de muziek doe ik dit door muziek te schrijven, repetities te leiden of voorstellingen te regisseren.

Van 1995 tot 2010 heb ik ondernemers en overheden (Rijksoverheid en gemeentes) geadviseerd in digitale dienstverlening. Daarnaast was ik eindverantwoordelijk voor diverse Content Management Systemen en informatie architectuur. Sinds 2010 ben ik fulltime ZZP-er en combineer ik mijn ICT-achtergrond met projecten in culture muzieksector.

Meer informatie over mij vind je op media.ceescoenen.nl en www.ceescoenen.nl