Annemiek Kruse
Multi Miek

“Volop genieten van lekker eten, zonder dat je zwaarder wordt. Ik gun het iedereen!”

Gewoontes doorbreken, wat is het lastig. Je wilt graag een paar kilo kwijt. Je wilt een gezond gewicht. Je gaat gemotiveerd aan de slag en toch … In een druk bezet leven vallen we allemaal weer snel terug in onze oude gewoontes. En dat kan anders! Door gewoontes te lijf te gaan en te doorbreken. Zodat je zelfvertrouwen groeit en jij weer grip krijgt op jouw gewicht.

Een gezond gewicht is zoveel meer dan alleen gezond. Lekker in je vel zitten, blij zijn met je lijf. Je voelt je fitter en het geeft je meer zelfvertrouwen. De ondersteuning van Anders Afslanken is altijd gericht op blijvend resultaat. Een gezond gewicht is voor iedereen bereikbaar. Als je maar weet hoe en je daar de juiste begeleiding bij zoekt. De aanpak van Anders Afslanken is te herkennen aan vijf kenmerken, de schijf van 5 van Anders Afslanken.

Samen doorbreken we dat patroon. Wat zou het dan fijn zijn als er iemand is die jóu ondersteunt. Iemand die zonder oordeel luistert, begrip heeft voor jouw strijd. Anders Afslanken maakt korte metten met jojo-en. Het doel is een blijvend gezond gewicht.

Anders Afslanken
www.andersafslanken.nl