Lid worden

Aanmelden als lid is eenvoudig: onderstaand formulier invullen is voldoende om zo snel mogelijk van de voordelen van het lidmaatschap gebruik te kunnen maken.
Het lidmaatschap kost € 125,- per jaar en er wordt eenmalig € 20,- aan inschrijfgeld berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Wanneer je lid wordt na 1 juli betaal je voor het resterende kalenderjaar € 65,- en eenmalig € 20,- inschrijfgeld. Vanaf 1 januari wordt het volledige bedrag weer in rekening gebracht. Let op, het lidmaatschap is persoonsgebonden.

Wat krijg je als lid?

  • Toegang tot een lokaal netwerk zelfstandige professionals;
  • Kosteloos deelname aan workshop en netwerkbijeenkomsten van ZPoint Leusden (tenzij anders aangegeven);
  • Je naam en bedrijfsgegevens worden geplaatst op onze website zodat je nog meer zichtbaar wordt voor collega-ondernemers;
  • Je mag ook zelf actief je bijdrage leveren aan een van de commissies;
  • Je vergroot je netwerk, je zichtbaarheid en je kennis!

Je lidmaatschap heeft vooral waarde als je actief bent in de vereniging.

Interesse?

We bieden je de gelegenheid vrijblijvend langs te komen tijdens een van onze bijeenkomsten die daar voor zijn aangewezen. Hiervoor brengen wij dan wel een vergoeding in rekening. Wanneer je vervolgens besluit lid te worden, dan zullen deze kosten natuurlijk weer in mindering worden gebracht op de lidmaatschapskosten. Op deze manier heb je optimaal de gelegenheid om ZPoint en haar leden te leren kennen.

Aanmelden

Lid worden kan door het invullen van het onderstaande aanmeldformulier.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opzeggen?

Je lidmaatschap kun je (schriftelijk/per mail aan de secretaris) opzeggen voor 1 december. De termijn voor het lidmaatschap is gelijk aan het kalenderjaar.