Interessante initiatieven

We ontvingen twee interessante initiatieven welke we graag onder jullie aandacht willen brengen:

Het eerste is een initiatief van de Provincie Utrecht. Dit betreft een prachtige kans om als ondernemer je mening kenbaar te maken en zo de overheden te voeden met informatie, op basis waarvan zij verder kunnen tijdens en na de coronacrisis. Er wordt dan ook verzocht dit bericht met enquête, te verspreiden in jullie netwerk met andere ondernemers en hen op te roepen ook deel te nemen. De enquête is vindbaar via deze link

 

Het tweede is een Amersfoorts initiatief, genaamd RegionaalPerspectief, een online TV-programma bedacht als een kanaal vol positief nieuws, informatie, inspiratie en mogelijkheden om de uitdagingen van deze corona-tijd als ondernemer het hoofd te bieden. Je kunt interactief meedoen met het programma via het contactformulier om zo inspirerende ondernemersinitiatieven te delen. Of wellicht zijn er vragen of is er extra informatiebehoefte waar Regionaal Perspectief bij kan helpen de verbindingen te leggen. Tijdens iedere uitzending wordt een podium geboden aan acteurs, muzikanten en andere ondernemers uit de culturele sector.

In de regio worden reportages gemaakt van ondernemers met creatieve ideeën, die laten zien hoe zij de crisis te lijf gaan. Dus kijk eens op de site Regionaal Perspectief en wellicht is het iets voor jou!