Dit evenement is afgelopen

Succesvol ondernemen en winst maken

Start
21/11/2022 19:30
Eind
21/11/2022 22:00
Adres
de Smidse 1   Bekijk map

Categorie:

Begint over

Informatie evenement

De gemeente Leusden organiseert dit jaar vier gratis ondernemersbijeenkomsten. Op maandag 21 november van 19.30-22.00 uur vindt de laatste bijeenkomst plaats met als thema: Succesvol ondernemen en winst maken. Alle Leusdense ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

Keynote spreker: Amersfoortse Femke Hogema
Locatie: de Korf, de Smidse 1, 3831NT Leusden
Kosten: dit evenement is gratis voor alle ondernemers uit Leusden
Aanmelden: klik hier!

Programma ondernemersbijeenkomst 21 november
19.30 uur Ontvangst en welkom
20.00 uur Femke Hogema
21.30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde programma

Over Femke:

  • Een lezing van Femke is confronterend, humoristisch en interactief
  • Ze laat je nadenken over je money-mindset en laat je zien dat financiën ook leuk kunnen zijn
  • Ze geeft bovendien super praktische en toepasbare tips!

Femke Hogema is een Amersfoortse ondernemer en auteur. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur.

Femke is auteur van de bestsellers De Winstadviseur, Winstgevende Plannen en Financiën voor zzp’ers. Ze bracht het Profit First systeem naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek ‘Profit First’. In 2019 was ze als financieel coach te zien in het SBS6-programma “Hoeveel ben je waard?”. Ze is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.

Femke maakt financiën en boekhouden leuk, toegankelijk en praktisch en daarmee onderscheidt ze zich in de branche. Ondernemers vinden financiën en boekhouden vaak saai, ingewikkeld of irrelevant voor hun succes. Na een keynote van Femke zeggen ondernemers vaak dat ze niet verwacht hadden dat financiën zo leuk konden zijn en dat ze geïnspireerd zijn om winstgevende stappen te zetten. Femke gaat met ondernemers aan de slag rondom hun moneymindset en hoe ze dankzij het managen van hun financiën rust, inzicht en winst creëren.

In 2018 schreef ze ‘De Winstadviseur’, de nieuwe rol voor boekhouders en accountants. Hiermee verplaatst ze de aandacht van de ondernemer naar zijn financieel adviseur en de accountancy branche. Haar boodschap voor accountants en boekhouders is deze: Het boekhoud vak en accountancy verandert. Computers nemen meer en meer van de verslag leggende en rapporterende functie over. Als je als financial relevant wilt blijven voor de klant, moet je hem helpen zijn echte doelen te bereiken. Dan moet je de transitie maken van accountant naar winstadviseur. Femke gooide hoge ogen met haar boek. Ze gaat voorbij aan de theorie, en biedt praktische oplossingen over marketing, ondernemerschap en adviesvaardigheden, speciaal gericht op de accountancy en boekhoudbranche.

Aanmelden: klik hier!