Dit evenement is afgelopen

Meer succes met LinkedIn en socialmedia-marketing

Categorie:

Begint over

Informatie evenement

De gemeente Leusden organiseert dit jaar vier gratis ondernemersbijeenkomsten. Op dinsdag 18 oktober van 19.30-22.00 uur vindt de derde bijeenkomst plaats met als thema: Meer succes met LinkedIn en socialmedia-marketing. Alle Leusdense ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

Keynote spreker: Amersfoortse Corinne Keijzer
Locatie: de Korf, de Smidse 1, 3831NT Leusden
Kosten: dit evenement is gratis voor alle ondernemers uit Leusden
Aanmelden: klik hier!

Programma ondernemersbijeenkomst 18 oktober
19.30 uur Ontvangst en welkom
20.00 uur Corinne Keijzer
21.30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde programma

Over Corinne:

  • Corinne is officieel ambassadeur van LinkedIn
  • Ze weet met veel enthousiasme en op aansprekende manier je de wereld van LinkedIn te doen begrijpen
  • Door haar eigen ervaringen te laten zien leert ze je hoe je dit succesvol kunt inzetten, als ook andere social media zaken

Corinne woont in Amersfoort en ook haar bedrijf Digital Moves is daar gevestigd. Ze is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich vanuit haar eigen bedrijf vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Zij is door LinkedIn officieel benoemd tot ambassadeur en tevens bezit zij de officiële LinkedIn certificeringen voor LinkedIn Marketing en -Advertising.

Corinne was ooit hypotheekadviseur, maar in 2009 raakte ze door de financiële crisis haar baan kwijt. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten pakte ze die kans gelijk aan om eens goed na te denken over haar werkzaamheden die ze al langer niet echt leuk meer vond. Hobbymatig bevond ze zich al halverwege de jaren negentig op het internet en vanaf het begin van de 21ste eeuw op de allereerste social media kanalen. Al vrij snel zag ze zakelijke mogelijkheden en de kracht van social media om dit ook binnen het bedrijfsleven succesvol in te zetten. Eerst via Hyves, daarna Facebook en Twitter en tegenwoordig voornamelijk LinkedIn. Per ongeluk rolde ze het zelfstandig ondernemerschap in en door zichzelf goed te profileren via website en social media, zichzelf vindbaar en zichtbaar te maken werd zij al snel als expert gezien in haar vakgebied.

Inmiddels is Corinne een veel gevraagd spreker en trainer als het gaat om het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen. Ze onderscheidt zich door haar kennis en toepassing van neuromarketing. Ze is docente op Beeckestijn Business School in Leusden en is auteur van de meest uitgebreide gratis LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 140.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook onder andere de bestsellers ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘LinkedIn voor bedrijven’ en ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘.

Ook schrijft Corinne veel artikelen over LinkedIn en social media en wordt ze regelmatig gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen.

Hoe jij meer succes kunt hebben met LinkedIn en Social Media 

Tijdens een interactieve lezing, maakt Corinne je wegwijs op LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, contentmarketing en personal branding. Haar lezing zit o.a. boordevol bruikbare tips en praktische voorbeelden, je leert meer over de do’s en dont’s, wat te doen met uitnodigingen op LinkedIn. Ze legt ook uit wat het verschil is met Facebook. LinkedIn is voor elke ondernemer interessant! Van winkelier, ZZP-er tot MKB-er; LinkedIn kan je een nieuwe mogelijkheid bieden voor nieuwe klanten.

Aanmelden: klik hier!

Ben je niet in de gelegenheid om de ondernemersbijeenkomst op 18 oktober bij te wonen maar wil je wel getriggerd worden voor de laatste ondernemersbijeenkomst? Meld je dan hier aan zodat we je op de hoogte kunnen houden.