Business Buddies gezocht voor ZomerOndernemers!

Nog een paar weken en dan gaan zo’n 25 jongeren aan de slag met hún ondernemersdroom. De 6-weekse zomervakantie besteden zij niet (alleen) aan vakantievieren maar om aan de slag te gaan met hun plannen: zij doen mee met ZomerOndernemer! Alle negen regio-gemeenten ondersteunen dit initiatief van harte.

Voor dit jaar zijn we nog op zoek naar een aantal Business Buddies: ervaren ondernemers die gedurende de zomer een paar uur beschikbaar hebben om één of twee van onze enthousiaste en gedreven zomerondernemers te helpen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Project ZomerOndernemer: wat is dat?

Dromen van een eigen bedrijf is één ding, maar écht voor jezelf beginnen, is een hele stap. U weet er alles van… ZomerOndernemer biedt jongeren van 15 tot en met 23 jaar dé kans om ervaring op te doen met ondernemerschap. Tijdens de zomervakantie, in totaal 6 weken, volgen zij trainingen en workshops, bezoeken ze bedrijven en worden ze gecoacht door ervaren ondernemers. Zo ontwikkelen de jongeren ondernemende vaardigheden, zoals denken in kansen, veerkracht, doorzettingsvermogen, zelfbewustzijn, presenteren en netwerken.

Hierbij kunnen wij uw support als ondernemer erg goed gebruiken! Wilt u uw ondernemerservaring delen als Business Buddy: vraagbaak, sparringpartner en verbinder voor één of twee jongeren?

Wat levert ZomerOndernemer ú op?
• contact met enthousiaste en ambitieuze jongeren: uw potentiële klanten of werknemers,
• contact met andere betrokken ondernemers uit de regio op diverse bijeenkomsten,
• invulling van uw maatschappelijke betrokkenheid,
• positieve publiciteit voor uw bedrijf in regionale en sociale media en tijdens bijeenkomsten.

Volop ondersteuning van gemeenten en bedrijven
ZomerOndernemer is een landelijk initiatief en in de regio Amersfoort financieren alle negen gemeenten mee: Amersfoort, Soest, Nijkerk, Leusden, Barneveld, Baarn, Bunschoten, Woudenberg en Eemnes. Ook de Rabobank, Masters of Business, Intersolve, iVention, Lomans, PuurMKB en ProMa Consulting geven een financiële bijdrage. Daarnaast werken ongeveer dertig andere ondernemers uit de regio mee als Business Buddy, gastbedrijf of workshop-gever.

Interesse of wilt u meer weten?
Neem contact op met regiocoördinator Marianne van Lubek
06 40 19 71 19 | amersfoort@zomerondernemer.nl | www.zomerondernemer.nl