Denk en doe mee met de gemeente

Op 26 april is het coalitieakkoord tot 2022 vastgesteld en zijn Wim Vos, Patrick Kiel en Erik van Beurden benoemd tot wethouders van de gemeente Leusden. Zij willen samen met de samenleving aan de slag om hun ambities waar te maken. Waar moet de komende 4 jaar hun focus liggen? Hoe kunnen ze hun plannen samen met u uitvoeren?

Woensdag 30 mei willen ze met u in gesprek in het gemeentehuis, Fokkerstraat 16. Er wordt gestart met het toelichten van de essentie van het coalitieakkoord. De wethouders willen graag horen wat u daarvan vindt. Zij vertellen u waarom zij het sluiten van samenlevingsakkoorden zo belangrijk vinden. Daarnaast willen zij in 3 groepen met u in gesprek over sport, wonen en hoe we Leusden door o.a. het stimuleren van recreatie en toerisme nog meer op de kaart kunnen zetten. In de 2e helft van dit jaar komen de wethouders bij u terug met de thema’s zorg en duurzaamheid.

Programma
• 19.45 uur Ontvangst
• 20.00 uur Korte toelichting op het coalitieakkoord
• 20.30 uur In gesprek over de 3 thema’s
• 22.00 uur Afsluiting

De wethouders horen graag of u op 30 mei hun gast wilt zijn. Geef u uiterlijk 25 mei op via denkmee@leusden.nl en vermeld daar ook bij over welk onderwerp u wilt meepraten.

Tot 30 mei!

Leusden-collegeBW